Virallinen lotto numeron verkkosivusto

Finlandiapools on enemmän kuin pelkkä Lottery Club, se on täydellinen päivä- ja yöpaikka, jossa on upea ravintola, tyylikäs myöhäisillan baari, interaktiivinen pelilounge ja huippuluokan viihdettä sekä Luoteis-Länsi suurin lottoklubi ja paljon muuta.

PELIPISTEET Kultakortti

Palkinnot asiakkaille missä tahansa pelaatkin.

PELIPISTEET Gold Card -asiakkaat saavat erityisetuja verkossamme ja matkapuhelimellalasi. Kultakortin hankkiminen tai kulta-asiakkaaksi tuleminen
Upeita bonustasoja jokaisessa Play Points -kampanjassa – verkossa ja kasinollasi.
Erikoispääsy tarjouksiin, vain kultakortin haltijoille
Lunasta Play-pisteitä räätälöityjä palkintoja varten
Syntymäpäivätarjous turha Gold Card -asiakkaille
Kultakortin hankkii sinun tulee ansaita 8000* 12 päivän aikana. Tämä voidaan tehdä missä tahansa verkossa tai matkapuhelimella. 12 päivän ikkuna voi alkaa milloin tahansa, ja tarkistamme jatkuvasti kutsuaksemme tälle tasolle pääseviä osallistumaan liittymään klubiin.

* Play-pisteiden ansaitseminen Gold Card -statuksen saavuttamisesta ei sisällä bonuspisteitä.

Finlandiapools ovat järjestelyjä, joissa ihmiset maksavat osallistumisen mahdollisuudesta voittaa voiton. Arpajaiset, tombolat ja arvonnat ovat kaikenlaisia arpajaisia.

MUSTA KORTTIA

Katso Black Cardin jäseneksi liittymisen uskomattomat edut: vertaansa vailla oleva henkilökohtainen palvelu, erikoistapahtumat ja paljon muuta!

Tervetuloa Black Cardiin
Finlandiapools haluaa esitellä sinulle ainutlaatuisen palkinto- ja kannustinmaailmamme. Black Card on suunniteltu ympärillesi, ja se tarjoaa enemmän palkintoja, palvelua ja etuja kuin koskaan ennen verkossa, klubeissa ja mobiilissa.

Ainutlaatuiset Black Card -edut
Tässä on joitain jäsenillemme tarjoamistamme erikoispalveluista:

Parannettu Play-pisteiden ansaitseminen
Henkilökohtainen tilivastaava
Tilin täysi harkintavalta
Suora henkilökohtainen pääsy Black Card -tiimiin
Vain kutsutapahtumat ja vieraanvaraisuus
Ainutlaatuiset online-kampanjat

Löydä meidät A56, Bury New Road, jossa meillä on ilmainen pysäköinti kaikille asiakkaillemme ja olemme avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa.

Scroll to Top